Bel ons: +31 (0)24 677 59 00

  • Slider 1

De Nijmeegse Ontsmettings Dienst is een bedrijf dat zich al vanaf 1976 bezig houdt met het vakkundig verwijderen, bestrijden, ontsmetten en voorkomen van ongedierte (plaagdieren).

De meest voorkomende plaagdieren die door ons worden bestreden zijn: muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, wespen, fruitvliegjes, kevers, mijten, faraomieren, ovenvisjes, vlooien, motten en insecten in levensmiddelen. Wilt u meer weten over plaagdieren, de soorten en hoe u ze kunt herkennen? Op de website van de NVPB staan alle plaagdieren beschreven: https://www.nvpb.org/plaagdieren Ons bedrijf is gespecialiseerd in:

Preventief onderhoud van bedrijven en instellingen.

Hierbij wordt op contractbasis 6/8/12 keer per jaar door ons een inspectie uitgevoerd en vindt indien noodzakelijk, een behandeling plaats. 
Bij tussentijdse problemen garanderen wij U binnen één dag een inspectie uit te voeren. Met de daarmee verkregen informatie kan een verder behandelplan met de daarbij behorende werkzaamheden worden opgesteld. 
Het bestrijden van insecten en ontsmetten van woon- en gebruiksruimten.
De werkzaamheden voeren wij uit met producten met inachtneming van geldige toelatingsnummers.

Wil je meer informatie over preventief onderhoud? Neem dan contact met ons op.

 
 
Het bestrijden van houtaantastende insecten.

Na inspectie wordt een plan opgesteld voor bestrijding van het aantastende insect. De behandeling volgens het plan biedt tevens bescherming tegen toekomstige aantasting.
 

Kijk hier voor meer informatie over houtaantastende insecten:

 
Levering van elektrische vliegendoders.
 
De levering en correcte plaatsing van professionele vliegendoders wordt geheel door ons verzorgd. Tevens vindt een jaarlijks (of regelmatiger) onderhoud plaats.
 

Neem contact met ons op voor meer informatie over elektrische vliegendoders:

 
 
Determinatie.

Determinatie is de bepaling van het soort insect middels laboratoriumonderzoek. Wij adviseren U op basis van de onderzoeksresultaten welke behandeling of wering het meest effectief kan worden toegepast.
De inspecties richten zich in eerste instantie op de vaststelling van het soort insect, bijvoorbeeld met behulp van geurstoffen in lijmvallen.
Met de op deze wijze verkregen informatie wordt een plan opgesteld voor en noodzakelijke behandeling. Dit kan zijn in de vorm van wering, bouwkundige reparaties, lokmiddelen of bestrijdingsmiddelen welke voor die specifieke behandeling zijn toestaan. Het is juist omdat die reden belangrijk met een gespecialiseerd den erkend bedrijf te werken.


Wilt u ook weten van welke plaagdieren u last heeft? Neem dan contact met ons op. 


 Wij zijn aangesloten bij:

 
 
Wij onderhouden onze kennis via: